FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜ (TREKKİNG) GERÇEKLEŞTİRDİ

•  7 Ekim 2024 Pazartesi
  •  63 Görüntüleme

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanlarımız ülkemizde Yürüyüş Günü olarak kutlanan 03-04 Ekim günlerine istinaden bir Trekking Yürüyüşü düzenledi. Sağlıklı bir yaşam için yürümenin faydalarına dikkat çekilmesi amacıyla düzenlenen yürüyüşe Arş. Gör. Salih Balcı liderlik yaptı. 04 Ekim 2024 Cuma günü Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen trekking etkinliği, öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Doğayla iç içe, sağlıklı yaşamı teşvik eden etkinlik, yaklaşık 2 saat sürdü.

Öğrenciler, trekking boyunca hem temiz havanın hem de arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmenin keyfini çıkararak fiziksel ve zihinsel olarak yenilendiklerini ifade ettiler. Etkinlik, katılımcılar arasında dostluk ve dayanışmayı güçlendirdi.

Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.