FAKÜLTEMİZ YENİ GELEN ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

FAKÜLTEMİZ YENİ GELEN ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ORYANTASYON PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

  •  7 Ekim 2024 Pazartesi
  •  39 Görüntüleme
  •  Yazdır

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüne yerleşen öğrencilerimize yönelik oryantasyon programları kapsamında düzenlenen etkinliklerin ilk ayağı Niksar kampüsümüzde gerçekleştirildi. 23-27 Eylül tarihleri arasında Fakültemizde öğrencilerimize yönelik bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. İlk gün Dekanımız Prof. Dr. Ahmet GÜVEN’in katılımlarıyla yeni gelen öğrencilerle bir araya gelindi. Dekanımız Prof. Dr. GÜVEN, öğrencilere bir hoş geldin konuşması gerçekleştirdi. Daha sonraki günlerde öğrencilere yönetmelikler hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Öğrencilerin fakülteyi tanıması için geziler düzenlendi.

Oryantasyon programının ikinci ayağında, yeni gelen öğrencilerimizle birlikte 04 Ekim 2024 tarihinde Tokat’a keyifli bir gezi gerçekleştirildi. Geziye, fakültemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hıdır POLAT ve Doç. Dr. Murat SEYFİ rehberlik etti.

Etkinlik, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü'nü ziyaretle başladı. Öğrenciler burada Rektörlük, Öğrenci İşleri ve Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane, TOGÜ Dükkan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, KARMER’i gezerek kampüsün akademik ve idari birimleri hakkında bilgi edindiler. Kampüs gezisinin ardından Tokat şehir merkezine hareket eden grup, sırasıyla Tokat Şehir Müzesi, Tokat Müzesi ve Türk-İslam Bilim Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti. Bu müzelerde, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu yakından tanıma fırsatı buldular.

Gezi programının sonunda öğrencilere serbest zaman tanınarak şehir merkezinde vakit geçirme imkanı sunuldu. Tokat’ın tarihi ve kültürel değerlerini keşfetme fırsatı bulan öğrenciler, hem şehri daha yakından tanıdı hem de akademik yolculuklarına keyifli bir başlangıç yapmış oldu.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.