NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE YAŞLILARIMIZI UNUTMADI

NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE YAŞLILARIMIZI UNUTMADI

  •  2 Ekim 2024 Çarşamba
  •  52 Görüntüleme
  •  Yazdır

Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih CEYLAN ve Arş. Gör. Salih BALCI eşliğinde Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Niksar İlçesinde bulunan Özel Nedim Karataş Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Yaşlılarla yakından ilgilenen öğrencilerimiz, keyifli ve duygusal dakikalar geçirdiler. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih CEYLAN, “yaşlılarımızı sadece bugün değil, her zaman anımsamamız ve önemsememiz gerekiyor. Bu sebeple Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak dönem içerisinde sık sık Nedim Karataş Bakım Merkezi’ni ziyaret ediyoruz. Bu süreçte ilgileri ve işbirlikleri için bakım merkezi yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte öğrenciler ile şarkı söyleyen, oyunlar oynayan, sohbet eden yaşlılarımız unutulmaz dakikalar yaşadılar. Öğrencilerimiz yaşlılarına minnettarlıklarını dile getirerek onları sürekli ziyaret edeceklerinin sözlerini verdiler.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.