NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜFREDAT GELİŞTİRME ÇALITAYI DÜZENLEDİ

NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ MÜFREDAT GELİŞTİRME ÇALITAYI DÜZENLEDİ

  •  27 Eylül 2024 Cuma
  •  63 Görüntüleme
  •  Yazdır

Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Müfredat Geliştirme Çalıştayı düzenledi. 26 Eylül 2024 tarihinde Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Çalıştay Programı’na Niksar’da yer alan kamu kurumlarının temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Çalıştay açılış konuşmasını gerçekleştiren Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet GÜVEN, katılımcılara seslenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. GüVEN, “Hedefimiz dünyada ve Türkiye’de meydana gelen değişiklikler, toplumsal hareketler teknoloji alanında yaşanan girişimler paralel bir şekilde bölümümüzün de bu değişime dönüşüme ayak uydurmasını sağlamak amacı taşımaktadır. Bu sebeple Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüzün çağın gerekliliklerine uygun, kamusal ve sektörel ihtiyaçları karşılayacak yeterlilik ve donanıma sahip bireyleri yetiştirmek amacıyla müfredatımızı paydaşlarımızın katılımıyla güncellemek istiyoruz” dedi.

Prof. Dr. GÜVEN’in açılış konuşmasından sonra Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hıdır POLAT, fakültemiz hakkında bilgiler aktardıktan sonra okutulmakta olan müfredat hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Bilgilendirme sonrasında katılımcılar programların geliştirilmesi için değerli görüşlerini dile getirdiler. Program, soru-cevap bölümü ile birlikte son buldu.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.