NİKSAR İLÇEMİZDE BARINMA İMKANLARI

Duyurular

NİKSAR İLÇEMİZDE BARINMA İMKANLARI

  •  27 Ağustos 2024 Salı
  •  114 Görüntüleme
  •  Yazdır

2024 YKS sonucunda üniversitemiz programlarına yerleşen veya ara sınıfta okuyan öğrencilerimize barınma hususunda destek hizmeti vermek amacıyla Üniversitemiz tarafından “Öğrenci Barınma Danışma Birimi” oluşturulmuştur.



Birimimizce, Yükseköğretim öğrencilerine barınma hizmeti veren Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Yurtlar ile öğrencimiz arasında bir köprü vazifesi kurulmakta, öğrencilerimizin barınma ile ilgili  talep ve istekleri ilgili kuruma iletilmektedir.

Ayrıca Niksar İlçemizdeki diğer barınma imkanları hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmektedir. Bununla alakalı olarak sorusu olan öğrencilerimiz aşağıdaki iletişim yöntemleri aracılığıyla bağlantı kurabilirler.

Tel       : 0 (356) 5279410 / Dahili: 4603 / 4510

E-mail : nubfd@gop.edu.tr

 

Niksar İlçemizde Barınma İmkanları

Niksar İlçemizde Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı bir adet yurt bulunmaktadır. Yurt Kız ve Erkek öğrencilerimize hizmet vermektedir. Kız ve Erkek barınma alanları ayrıdır. Toplam barınma alanı 694’dür. Belirtilen rakamın 347’si kız öğrencilerimiz, 347’si de erkek öğrencilerimize ayrılmaktadır. Yurt içerisinde 1 adet Konferans Salonu, 2 adet Kafeterya, 1 adet Yemekhane, 1 adet Kütüphane, 2 adet Futbol Sahası, 2 adet Voleybol Sahası, 2 adet Basketbol Sahası, 2 Adet Masa Tenisi, 1 adet Genç Ofis, 3 Adet Çamaşırhane, 1 adet Amfi bulunmaktadır. Yurt ile Fakültemiz arası mesafe 2,5 km olup, yurt ve fakülte arasında halk minibüsleri aktif olarak çalışmaktadır. Ayrıca yerleşme oranlarına ve mevcut öğrenci sayılarımıza göre yurt kapasitesi öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamaktadır.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.