NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

  •  26 Temmuz 2024 Cuma
  •  145 Görüntüleme
  •  Yazdır

NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ YIL SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik ve idari personelleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yıl sonu etkinliği düzenledi. Genç bir yıllık eğitim döneminin genel değerlendirmesini yapmak, eğlenmek ve paylaşımı yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Ahmet GÜVEN başta olmak üzere akademik personellerimiz ve idari personellerimiz katıldı.

“Başarılı ve yorucu bir yılı geride bıraktık”

Gerçekleştirilen etkinlikle alakalı olarak açıklamalarda bulunan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet GÜVEN şunları söyledi: “Öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimizle başarılı ve yorucu bir yılı geride bıraktık. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek hem genel bir değerlendirme ve gelecek yıl planlamaları üzerinde konuştuk hem de eğlendik. Bu tarz etkinlikler bizim birlikteliğimizi daha da yükseltecek” dedi.

Tüm personeller, aileleri ile gerçekleşen etkinlik gün boyu eğlenceli dakikalara sahne oldu. Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kampüs alanında başlayan etkinlik Çamiçi Yaylası’nda gerçekleştirilen Tokat Kebabı etkinliği ile son buldu.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.