NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUYLA KUTLANDI

NİKSAR UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUYLA KUTLANDI

  •  31 Mayıs 2024 Cuma
  •  259 Görüntüleme
  •  Yazdır

Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2024 tarihinde büyük bir coşkuyla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Kampüsünde gerçekleştirildi. Mezuniyet Töreni’ne Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet GÜVEN, Niksar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih SOBACI, öğretim üyeleri, idari personeller, mezuniyet sevincini yaşayan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÜVEN’nin ve Bölüm birincisi Okay Eren ŞAHİN’nin konuşmaları ile başladı. Dereceye giren öğrencilere belgelerini Dekan Prof. Dr. Ahmet GÜVEN, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat SEYFİ ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih CEYLAN belgelerini takdim etti. Bölüm öğretim üyeleri tarafından öğrencilere belgelerinin takdiminin ardından etkinlik bölüm birincisinin yaş kütüğe plaket çakması ve İletişimci Yemini ile devam etti. Bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hıdır POLAT’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği İletişimci Yemini sonrasında etkinlik kep atma ve pasta kesimi ile sonlandı. Etkinlik sonrasında öğrenciler ve aileleri müzik eşliğinde eğlenirken, Niksar Kampüsü’nün doğa güzelliğini mezuniyet hatıralarının bir parçası olarak fotoğraflarında ölümsüzleştirdiler.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.