Üniversitemizden Mezun Kart Uygulaması

Manşetler

Üniversitemizden Mezun Kart Uygulaması

  •  27 Ağustos 2024 Salı
  •  50 Görüntüleme
  •  Yazdır

Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz Mezun Kart alarak Üniversitemizin sağlamış olduğu çeşitli avantajlardan yararlanabiliyor.

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) bünyesinde yer alan Mezunlar Koordinatörlüğünün faaliyetleri arasında Mezun Bilgi Sistemi ve TOGÜ Mezun Kart da bulunuyor. Mezun Bilgi Sistemi üyesi mezunlarımız öz geçmiş ve referans mektubu hazırlayabiliyor, iş, staj ve proje duyurularını görebiliyor, iş deneyimlerini paylaşabiliyor.

Üniversitemize duyulan aidiyeti güçlendirmek ve mezunlarla iletişim hâlinde olmak amacıyla yapılan uygulama aracılığıyla mezunlarımız Üniversitemizin çeşitli imkânlarından da faydalanabiliyor. Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra Mezun Kart alarak kampüslerimize rahat bir şekilde girebiliyor, kütüphanelerimizi, spor ve sosyal tesislerimizi, yemekhaneyi ve konukevini kullanabiliyor.




Çengelli Mahallesi, Gazze Bulvarı, No: 20 60600, Niksar/TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.