DEKANIMIZ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 30.YIL KURULUŞ ETKİNLİĞİNE KATILDI

•  17 Mayıs 2024 Cuma

“Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin 50. yılı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 30. kuruluş yılı etkinlikleri” kapsamında, dekanımız Prof. Dr. Ahmet GÜVEN, 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü konuşmacı ve davetli misafir olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne bir dizi etkinliğe katıldı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Gülay Ercins’in ev sahipliğinde ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halis Çetin’in başkanlığında gerçekleşen etkinlikte, dekanımız üniversitemiz ve fakültemizle ilgili bilgiler vererek konuk hoca ve öğrencilerle karşılıklı istişarelerde bulundu. Program sonunda dekanımıza plaket ve hediye takdimi yapılarak program sonlandırıldı.