OKULUMUZUN AVRUPA BİRLİĞİ PROJE ÇALIŞMALARI

•  21 Ekim 2022 Cuma

Avrupa’dan 6 ülkeden ilgili kuruluşlar ile yürüttüğümüz creICTivity projemizin uluslararası toplantısı İspanya’nın Granada şehrinde gerçekleşti. Okulumuzu temsilen toplantıya katılan Doç. Dr. Murat Seyfi, Bilgi ve İletişim teknolojilerinde yaratıcı eğitim modüllerinin geliştirilmesine yönelik hazırladığı çalışmanın sunumunu yaptı.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak; Toplumsal yaşama aktif olarak katılabilmek için yaşı ne olursa olsun herkesin bilgi ve iletişim teknolojileri hakkında temel bilgilere sahip olması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, bu projenin günümüz toplumu için çok gerekli olduğuna ve bunu yapmanın en iyi yolunun, bu öğrenmeyi eğlenceli ve etkili kılmak için mevcut tüm kaynakları yaratıcı bir şekilde kullanmak olduğuna inanıyoruz. Bunun için de bilgi ve iletişim teknolojileri eğitiminde değer yaratacak yenilikler yapmaya odaklanıyoruz.

Bu kapsamda proje çalışmalarımız ve uluslararası iş birliğimiz devam edecektir.