İSPANYA VİGO ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI

•  21 Ekim 2022 Cuma

Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak Vigo Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık, Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımı bölümleri arasında ikili iş birliği anlaşması yapıldı. Bu antlaşma ile okulumuzun öğrencileri ve öğretim elemanları erasmus+ programı dahilinde ilgili hibe kaynaklarından yararlanarak eğitimlerinin belirli bir süresini İspanya’nın Vigo şehrinde bulunan Vigo Üniversitesinde devam edebilecekler.

Öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza hayırlı olmasını diler, çalışmalarında başarılar dileriz.