OKULUMUZUN AB ÇALIŞMALARI

OKULUMUZUN AB ÇALIŞMALARI

•  21 Temmuz 2022 Perşembe

Erasmus+ Civil society cooperation in the field of Youth programı kapsamında 9 ülkeden ilgili kuruluşlar ile hazırlanan Espolitica (https://www.espolitica.eu/europe/) projemiz; genç kadınların (15-24) aktif yaşama katılımlarını ve mesleki gelişimlerini desteklemeye yönelik eğitim ve farkındalık çalışmaları yapmayı içermektedir. Bu kapsamda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak Türkiye’de ilgili eğitim çalışmalarını yapmak, projenin stratejik iletişim planını hazırlamak ve kültürel değerlerimiz ile Avrupa Birliği önceliklerini eşleştirme görevlerini yerine getireceğiz. Bu kapsamda projenin ilk uluslararası toplantısına okulumuzda görevli Doç. Dr. Murat Seyfi, Madrid’te katılarak okulumuzu temsil etmiştir.

Proje ile ilgili yerel çalışmalarımız öğrencilerimiz ve ilgili akademik personelimizin katılımı ile devam edecektir.